BIS Nederland Symposium

  • Zet in mijn agenda
    13-03-2018 13:00:00 13-03-2018 17:00:00 Europe/Amsterdam BIS Nederland Symposium Op dinsdagmiddag 13 maart organiseert Wageningen Environmental Research (voorheen Alterra) zoals ieder jaar het BIS Nederland Symposium in Wageningen. U kunt zich daar nu voor aanmelden. Het symposium is bedoeld voor alle huidige en potentiële gebruikers van het Bodemkundig Informatie Systeem (BIS) en dus ook van de Basisregistratie Ondergrond (BRO). Andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook welkom. Ontvangst is om 13.00 uur en de deelname is gratis.Tijdens dit symposium komen onder... Wageningen Environmental Research (Alterra) noreply DD-MM-YYYY
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
Door CommunicatieBRO 12 dagen geleden
Wageningen
Wageningen Environmental Research (Alterra)
13-03-2018 13:00
13-03-2018 17:00

Op dinsdagmiddag 13 maart organiseert Wageningen Environmental Research (voorheen Alterra) zoals ieder jaar het BIS Nederland Symposium in Wageningen. U kunt zich daar nu voor aanmelden. Het symposium is bedoeld voor alle huidige en potentiële gebruikers van het Bodemkundig Informatie Systeem (BIS) en dus ook van de Basisregistratie Ondergrond (BRO). Andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook welkom. Ontvangst is om 13.00 uur en de deelname is gratis.

Tijdens dit symposium komen onder andere de eerste resultaten van de actualisatie van de bodemkaart van de Noordoostpolder, de resultaten van het onderzoek naar de bruikbaarheid van een bodemsensor onder een drone, het gebruik van bodemkundige informatie bij grote infrastructurele werken en de nieuwe Nederlandse soil organic carbon kaart aan bod. Deze en andere onderwerpen delen we graag met u. We zijn benieuwd naar uw mening ten aanzien van het gebruik van de data en wensen voor het vervolg.

Het volledige programma en de mogelijkheid om u aan te melden vindt u op deze site. We zien u graag op 13 maart aanstaande!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dorothee.vanTol-Leenders@wur.nl of Fenny.vanEgmond@wur.nl

 

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers