Informatie & consultatie Geotechnisch Booronderzoek 8 maart

  CommunicatieBRO
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  Door CommunicatieBRO 23 dagen geleden

  Donderdag 8 maart is de volgende landelijke bijeenkomst gepland waarin wij u willen bijpraten over de standaardisatie voor booronderzoek. In deze sessie gaat het specifiek over het geotechnisch booronderzoek waarbij de nadruk ligt op de boormonsterbeschrijving en de boormonsteranalyses.

  De sessie is onderdeel van het standaardisatieproces waarbij we iedere zes weken het werkveld informeren over de voortgang en inhoud van de standaardisatie en ook feedback vragen op onze resultaten. Het is wenselijk dat u vooraf kennis neemt van de informatie van voorgaande sessies omdat er iedere keer verder op de materie wordt ingegaan. De informatie van voorgaande sessies kunt u hier vinden: Klik hier 


  Op 8 maart staat het volgende op het programma:

  Geotechnische boormonsterbeschrijvingen:

  * Zoals in de vorige bijeenkomst voor het Booronderzoek (25 januari jl.) is aangegeven is het eerste concept van de catalogus voor de geotechnische boormonsterbeschrijving per 1 maart publiekelijk beschikbaar voor consultatie (via deze link ). Iedereen is in de gelegenheid kennis te nemen van de informatie en vragen en opmerkingen in te dienen. Op 8 maart lichten we de catalogus toe en gaan we in op de reeds ingezonden vragen en opmerkingen.

  Geotechnische boormonsteranalyses:

  * In de standaardisatiebijeenkomst van 25 januari hebben wij inzicht gegeven in de wijze waarop we in de BRO tegen de informatie kijken van de geotechnisch boormonsteranalyses. Tijdens deze bijeenkomst gaan we dieper in op deze analyses, dan vooral op de indeling van de verschillende boormonsteranalyses.

  * Tijdens de standaardisatiebijeenkomst van 25 januari jl. is gevraagd om input te leveren m.b.t. de prioritering van de boormonsteranalyses. Op 8 maart gaan wij de input en de uitkomst van de prioritering bespreken.


  Wij vinden het belangrijk om tijdens deze bijeenkomst ook van u te horen hoe dit aansluit op uw werkproces. Welke vragen roept dit bijvoorbeeld bij u op. De bedoeling van de bijeenkomst is dus niet alleen informeren maar ook om u meer te betrekken bij de standaardisatie van de gegevens uit booronderzoek voor de BRO.

  De inhoud van het registratieobject booronderzoek staat, zoals u hier boven leest, nog niet vast. Deze sessies zijn vooral bedoeld om u regelmatig te informeren en het gesprek met elkaar aan te gaan. Daarbij willen wij iedere keer uw feed back gebruiken in onze volgende standaardisatiesprint.

  Locatie en aanmelden:

  De bijeenkomst start om 9.30 uur, duurt tot ca 12.30 uur en is in Atelier300c, Soesterweg 300c, 3812 BH Amersfoort. De locatie is op loopafstand van het CS Amersfoort; voor de automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid op de locatie.

  U kunt zich aanmelden door een mail te sturen, onder vermelding van naam, bedrijf en datum van de betreffende sessie, aan bro@minienm.nl


  PS:


  Om de betrokkenheid vanuit de branche te optimaliseren moedigen wij u aan om andere belanghebbenden te attenderen op deze bijeenkomst.

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers