Ondertussen… onder de grond bij TNO

  CommunicatieBRO
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door CommunicatieBRO 32 dagen geleden

  Ondertussen… onder de grond bij TNO
  In opdracht van en in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties richt Geologische Dienst Nederland, onderdeel van TNO zich op de standaardisatie en de technische realisatie van de BRO. Op dit moment testen we de laatste technische details van het systeem en wordt de huidige website www.BROinfo.nl vernieuwd, zodat de BRO op 2 januari 2018 officieel kan starten en wij de registraties in de Landelijke Voorziening BRO gaan beheren.
   
  Wilt u aan de slag? Dat kan vanaf 2 januari 2018; dan is de site aangepast. Start hiervoor op basisregistratieondergrond.nl. Vervolgens helpt BROinfo u op weg met de technische aspecten. Ook kunt u zich BROinfo aan melden voor de BRO. Aanmelden is onder meer noodzakelijk voor bronhouders en gegevensleveranciers om toegang te krijgen tot het Bronhouderportaal BRO. Verder komen op BROinfo de benodigde instructie en documentatie beschikbaar om gegevens aan te kunnen bieden in het Bronhouderportaal BRO, BRO-gegevens op te vragen via de uitgiftewebservices of software te ontwikkelen.

  BRO Servicedesk
  Heeft u een vraag over de BRO? Wij staan voor u klaar om u te helpen. De BRO Servicedesk is vanaf 2 januari 2018 bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur. Wij verzoeken u uw vraag bij voorkeur te stellen via het contactformulier.


  Meer weten…
  Algemene en projectinhoudelijke informatie vindt u op basisregistratieondergrond.nl. Voor technisch en inhoudelijke informatie kunt u terecht op BROinfo.nl.

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers