• Blogs
 • CommunicatieBRO
 • Review catalogi geotechnisch sondeeronderzoek en grondwatermonitoringput gestart

Review catalogi geotechnisch sondeeronderzoek en grondwatermonitoringput gestart

  CommunicatieBRO
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door CommunicatieBRO 394 dagen geleden

  De BRO komt gefaseerd beschikbaar. De catalogus voor geotechnisch sondeeronderzoek (CPT) en grondwatermonitoringput (GMW) zijn in concept gereed en staan nu ter review op Github.com.

  Wij horen graag of de teksten voldoende duidelijk zijn en wat u van de inhoud vindt. Via bovenstaande links vindt u de informatie in hoe u uw vragen en opmerkingen kunt plaatsen.

  U dient wel een account aan te maken voor de reviews. Wanneer u een opmerking of vraag plaatst, kunnen wij herleiden van wie deze afkomstig is.

  De consultatietermijn eindigt 31 januari 2017. In februari worden de opmerkingen verwerkt tot een definitieve versie. Op Github vindt u ook een terugkoppeling plaats wat met de gedane meldingen is gedaan. Op basis van uw commentaar wordt de definitieve versie vorm gemaakt. Mogelijk kunnen opmerkingen niet meer mee in versie 1.0 van de catalogi. De voor BRO relevante opmerkingen blijven dan staan voor een volgende versie van deze catalogi. Beide catalogi worden in maart 2017 vastgesteld.

  Bodemkundige boormonsterbeschrijving (BHR) Zoals al eerder aangekondigd zal de consultatie voor catalogus voor BHR in de derde week van januari 2017 (week van 23 januari) starten.

  U kunt zich voor alle consutaties aanmelden via deze link.